Mys 18årsfest igår

Var på Mys superstora 18årsfest igår i Folkets Hus i Årsta och partajade. Det var typ en biograf som var själva lokalen, fett satsigt! Tänkte lägga upp bilden på Hades som My fick som tröjtryck av mig och Felicia! Hon fick också en kalender med alla killar hon gillar. My blev i alla fall supeglad för presenten och hennes reaktioner när hon såg alla bilder var typ höjdpunkten på hela dagen för mig, haha gullisen.
Här är bilden på Hades. Jag tog bort håret, ritade underkroppen och fixat lite effekter så den ska se lite sådär coolt sliten ut.

Här är ett smakprov på kalendern:

November

September

December

Bad date?

Satt och gjorde en manikyr, när pappa diskret kom in genom ytterdörren. Plötsligt hör jag från nedervåningen hur massa sorgliga kärlekslåtar börjar spelas. Undrar hur den där dejten han var på gick egentligen... Stackars lilla padre.

Bland annat den här låten...

NÄR jag och Justin Bieber gifter oss och skaffar barn...






Så lär se ut någonting sånthär...


Den första bilden är hur de ser ut när de är "vuxna" barn, och den andra är när de är små ettåringar. :);););):9:):):):) Mycket hår får de i alla fall...

Eritney Sporbeliears

Hittade en hemsida där man kan blanda sitt eget ansikte med en kändis, och se hur den skulle se ut. Eftersom jag hört(framförallt när jag var blond) att jag liknar Britney Spears kollade jag med henne... Vad tycks? typ.

glaaad

var i stan idag i typ fem sekunder och träffade den här muntergöken.

hon är taggad inför feta festen imorgon kan man se

I'm on a roll!


i amuse myself


Hur man gör en goood och nyttig middag/lunch


bordeT


som tjockis


sitter här och redigeeeeraaar åhh vad jag e duttig!

Sitter just nu och redigerar ett matinlägg till mina fina läsare som kommenterar så ofta :):) satsarN!! Som sällskap har jag min supergoda hemmagjorda STARTinspirerade müsli. Ska nog lägga ut ett recept på den någon gång för den är fan god som i godis!!!! Fast nyttig!!! Jag har typ skapat världens bästa mellanmål! Helt själv! Fan vilken stolthetskick jag fick! Självförtroendeboosten nr 1234!

OOOOH myyyyyy gosh! :@@@@@@@@@

Nehe. DET BLIR INGET JÄVLA IKEA FICK JAG VETA NU!!!!!!!!!!! :@@@@@@@@@@@@@@@@@
Nu ska jag ställa mig i köket och laga mat som den jävla slav pappa verkar tro att jag är. FNYS!

Pappa, pappa, pappa

N ä r   s o m   h e l s t   s n a r t  ska jag dra iväg till IKEA och kolla på ett nytt kök till min systers gamla lägenhet som hon ska sälja. Pappa och min syster kom hem för typ en halvtimme sedan och och hämtade måttband. Då stod jag som den lodis jag varit hela dagen i mjaokisbyxor med en depriemerad uppsyn. Pappa ba: "om du ska med till IKEA hämtar vi upp dig igen om tjugo minuter. HEJDÅ."<SLAM>. Sedan åkte dom iväg för att göra ett kort ärende. Jag ba: oooh myyyy gosh! (för full effekt, tryck:  ) För jag var tvungen att städa lite inna, byta sängkläder i gästrummet och dessutom, duscha, sminka mig osv osv. Fan vad jag stressade! Och titta på mig nu. Nu sitter jag här och väntar som en sönderstressad jävla dåre. Helt i onödan. För vad jag glömde ha i åtanke är, att när min far säger en tid får man alltid minst dubbla den. Säger han tjugo minuter menar han MINST fyrtio. Ni ser, min far är och har alltid varit en extrem tidsomptimist. Jesus alltså. Det har typ gått fem minuter sedan jag började skriva, och fortfarande inte ett spår.  Jaja, tur att det finns något som heter facebook.

Här är IKEA outfiten i alla fall:
          


webdesign

Nu har jag precis gjort klart uppgiften i webdesign. Man skulle ta ett rum och klistra in saker som man gillar. Jag satsade som fjanndinn och gjorde rummet från scratch, but i like it. Tänkte på Irland<3<3<3... :))) myyyys

Notera Jameson whiskeyn i hörnet också! :))

Godmorgon

Någonting mycket konstigt har hänt med min dator. Muspekaren har ändrats till en sådär hand och kan inte markera vissa texter. Den kan bara grabba tag i allt, på samma sätt som man drar tag i texten på typ ett adobe-dokument så flyttas man bara ner eller upp i texten. Skitkonstigt! Just nu skriver jag på HTMLversionen av bloggen, eftersom den vanliga inte fungerade p.g.a detta.
Nu ska jag plugga lite religion, lite mediekommunikation och lite webdesign. Hör av mig senare. Puss puss på er.

HIMYM, hemmagjord müsli, alvedon och varm choklad

Rubriken sammanfattar väl kvällens "att-göra". Blir hemma imorgon också. Febern vill bara inte släppa. Men det blir nya tuffa tag på måndag. PEPPA!


huvudvärken vägrar släppa. :(((


Nervös.

Nu ska jag gå ut med Maja och sedan bege mig mot skolan och skolfotot. Jag är sjukt nervös. Haha. Men det är bara för att det här är typ sista chansen. Sista chansen att få ett lyckat yttre i skolkatalogen. Hjälp. Outfiten är casual men lite smått fashion:

Skolfoto och köttbullemackor

Har precis satt i mig dagens brunch. 2 rejäla köttbullemackor fick bli bukfyllan för dagen. Mumma!
Nu ska jag göra i ordning mig för skolfotot idag, usch usch usch. Har ingen lust, speciellt inte med tanke på att jag mår som jag gör.


Den här låten lysnnar jag på just nu. Underbar, tycker jag.


Att sminka sig fortsomfan


Gosh!

Nu har jag precis kommit hem efter en utmattande dag. Jag drog på mig feber så jag kan inte gå ut ikväll som planerat. Tror att jag skippar skolan imorgon också och bara går på skolfotot. Mår verklien inte bra just nnu och inser att jag inte skulle gått idag utan vilat upp mig ytterligare. Pappa skolkar från att vara hemma ikväll och har dragit på bio med någon brud. På kvällens meny står ekologiska köttbullar och makaroner blandat med mycket sitcom känner jag. Nu ska jag banne mig se HIMYM och vänner!! och lite simppppsons och family guy. Det borde vara en bra kur mot feber och förkylning. Nu blev precis min mat klar så jag taggar ifrån min dator nu. Hörs vid senare skulle jag tro.


Just nu

Sitter just nu på en webdesignlektion och "lyssnar" på lärarens tråkiga och uppenbara genomgång. Han säger verkligen bara saker som man kan räkna ut själv. Typ "Det är viktigt med stora rubriker" Man ba: "JAHAAAAAAA!!!!! Det är därför det ser så konstigt och tråkigt ut! Rubrikerna ska alltså vara större än själva texten. " Så jävla segt. Längtar tills vi slutar så jag kan dra till stan med Isabelle!

Nu sa läraren precis om ett exempel på overheaden:
"Här är det bra för här ser man skillnad på rubriken och brödtexten. Man kan också använda sig av versaler i rubriken.  Ni vet vad versaler är va?"
"ÖÖÖÖÖH NÄÄÄEH JAG GÅR BARA SVENSKA C!!!!" DUMBASS!!!

Schemat för dagen och en outfit

Såååådärja! Nu är maggen fylld, rummet städat och kläderna påsatta!
Ska snart börja dra iväg mot dagens första lektion som består utav Mediekommunikation, eller först har vi mentorstid på typ en kvart. Efter det är det webdesign. Kill me slowly för vår lärare S U G E R.  Sedan bär det av mot stan, ska se om jag lyckas flörta till mig lite sällskap. Ska lämna tillbaka en kavaj och sedan åka hem till mamma och hämta min mobilladdare som jag lyckats glömma där. Ikväll ska jag som sagt ut på krogen för att fira My. Skoj skoj. 

Dagens outfit blir min militärgröna monkiskjorta, mina favvisörhängen och min favvisring. Matchat med mina favvisjeans. Glad_tjej_92!!!
 

Ringen var ett fynd i Berlin. Hittade den i en såndär jobbig affär fullt med billiga skitsaker som man knappt orkar gå in i ens. Men jag gick in, jag fann, jag köpte. Den där ringen var typ en utav det dyraste sakerna de hade i affären och den kostade typ 7 euro. Billigtsomfan.

*snörvel*

Gud var jag är förkykyld. Det är helt sjukt. Jag har typ lock i båda öronen och en faslig huvudvärk. Men hesheten har börjat gå ner och febern, så det blir skola idag. Ikväll ska jag försöka ta mig ut på krogen för att fira att My äntligen kan gå ut på krogen. Tror jag kommer call the night ganska tidigt men jag ska i alla fall försöka följa med en stund.

Just nu sitter jag vid datorn en liten stund innna jag ska börja städa undan lite här hemma, städerskan är nämligen här... -.- Hatar att jag alltid lyckas få sovmorgon i skolan samma dag som städerskan ska komma. Efter det ska jag väl börja fixa mig lite så jag kan get the fuck out of here. BTW DET REGNAR JU SOM FAN UTE! WTF liksom?!? Jag vill bara krypa tillbaka ner i sängen och kolla på HIMYM eller SATC eller VÄNNER eller 2 1/2 MÄN ELLER SIMPPSONS ELLER FAMILY GUY ELLER VAFAN VAD SOM HELST AAAAAH!!!!!!!!!!! *flås* mm mysigt morogonflipp ;pPpPPpPPppP


Det är synd om mig och min röda mule. :(

Sysselsatt kväll.


Träffade min bästa vän Isabella en sväng, och vi pratade, skrattade, spelade Super Mario bros och åt en massa. Det var mycket trevligt, vilket det i och för sig alltid är! :)))) Sedan åkte jag till min systers gamla lägenhet i Stureby för att besiktiga den så att hyresgästen  skulle kunna få tillbaka sin desposition. Det gick också bra.
Kvällen ska spenderas med pappa framför Miss secret agent 2, uppföljaren till den sugiga filmen Miss secret agent som jag såg för några dagar sedan. En rätt seg kväll med andra ord, men det är väl vad jag behöver om jag ska bli frisk.... -.-



Dagens outfit heheheh

Kafka och andra tankar

hej jag är en bajskorv

Älskling jag vet hur det känns.

Det är alltid synd om dem som är sjuka. Oavsett symptom. Självklart är det mer synd om dem med värre symtom och farligare sjukdomar men även en liten förkylning kan få den farligaste krigaren att bli ynklig. Det är synd om mig för jag är sjuk. Jag är förkyld. Jag känner mig lite som ett barn. Vill bara krypa ihop i en stor, varm säng och få en saga läst för mig.

Har precis avslutat en äkta "det-är-synd-om-mig"-frukost. Nu ska jag försöka reparera och fixa min lilla laptop så jag kan använda den till skolan. Wish me luck liksom.


Mys festliga släktmiddag





Såhär såg kortet ut som My fick av mig och felicia. Som sagt nedan får hon sin present om några dagar. Men den som väntar på något gott, säger jag bara...






Trillade in på Matildas blogg och hittade bilder från igår.


Andledningen till att jag och felicia ser drägggiga ut och langar halvartigt smajl på våra bilder är för att jag var sjuk och trött och felicia var sjukt trött, helt enkelt. Så kan det gå...

God kväll!

Nu kommer jag börja uppdatera mera eftersom jag flyttat hem till min käre far som råkar ha en alldeles utmärkt fungerande dator. eller två. eller fem... jajaaaa, vad ska man göra?

Idag råkar min söta vän My Olsson fylla 18 jordsnurr och det firades(host) med en runda på stan och en fika.



My skaffade en kamera och ett minneskort, själv skaffade jag en skön förkylning och sitter nu och snorar ner mitt stackars tangentbord.

såhär blev håret.

Lite halvvågigt sådär, med det gillar jag... då får man lite volym :)


ursäkta minen men det här var den enda bilden som visade håret ordentligt :$

hola!

Sitter just nu och väntar på att felicia ska duscha och bli klar för mys släktmiddag som vi ska gå på.  My fyller ju hela 18 år liksom. Jag är lite nervös faktiskt. Det är så läskigt att träffa hela tjocka släkten, speciellt när det inte ens är ens egen!!! Idag har jag lunchat med Sanne, alltid lika mysigt :) och jobbat, alltid lika tråkigt :) Kvällens outfit är densamma som jag har haft hela dagen. En fodralklänning med axelsmycken från HM som jag fick av Mikaela igår <3. Jag hann inte hem och byta om efter jobbet, men det gör inte så mycket för klänningen är ganska festlig... party party. in. swedens. pants. eller in mys pants eftersom det är dit vi ska.



jag tänkte släppa ut håret strax innan jag går, men det är så varmt så jag måste ha det uppsatt. pust. Och här ovan ser ni Mys grattiskort som jag gjort. Hon ska nämligen inte få sin present idag utan efter att hon fyllt...

hopas hon inte lackar aso. Men det är for a good cause att den är sen... :)))

Nä, nu får faktiskt felicia bli klar någon gång. :@@@@

webdesign

Vi fick i uppgift på webdesignen att göra en bild i photoshop, endast med markeringsfigurerna. Här är miiiiin :))))))


RSS 2.0