Somna min älskling nu är du trött.

Ska nog duscha innan jag går och lägger mig. Puss.


bråttom

nu ska jag åka till mormor snart och fira mammas födelsedag. återkommer antagligen efteråt...



igår

Igår vaknade jag cirka halv sex eftersom jag och pappa skulle ställa ut Mini:n på Rosersbergs slott. Det var ganska kul och jag fick med mycket bilder på bilar.
Efter utställningen satt jag och My och fixade med Felicias present i typ fem timmar innan vi blev klara och kom på hennes släktmiddag. Hon fyller ju 18!!! :) På släktmiddagen gjorde jag som jag brukar göra på släktmiddagar... söp mig full. Sedan drog vi ut. Vi drog till Helgklubben Blå, eller Viper Room som det också heter. Halvlökigt ställe men billigt som fjanndinn.

Efter det drog jag och matilda till Burger King i Medis och satt och snackade i flera halvtimmar... Sedan drog vi tillsammans till skogskyrkogården och gick sedan hem. En kille på skogskyrkogården erbjöd mig 100 kronor för en cigg. Tyvärr hade jag inga cigg den kvällen...






Skolstart.

Idag om 2 timmar och 8 minuter ska alla treor på kärrtorps gymnasium sitta i aulan och vänta på upprop. Jag antar att uppropet idag kommer vara extra långt och extra informativt eftersom det här är vårat sista år som skolelever. När detta sista år tagit slut ska vi kastas in i vuxenvärlden. Vi ska hitta jobb på riktigt, börja tänka på att flytta hemifrån, skaffa körkort och så vidare. Det ska bli.... spännande? häftigt?...ångestframkallande?

Jag tror att det kommer att gå bra. Jag tror att allt kommer lösa sig så småningom. Pusselbitarna kommer nog tillsut falla på plats. Jag har ju två äldre systrar som har gått igenom detta redan, på två helt olika sätt.

Emelie bodde hemma några år och jobbade först. Sedan skaffade hon en egen lägenhet och bodde där några år till, medan hon funderade på vad hon skulle jobba som i slutändan. Plötligt, när hon satt och kollade på utbildningar, dök rubiken "Tandhygienist" upp framför hennes ögon. Hon beslutade att lämna staden för att åka till Umeå och plugga. Klar med utbildningen letade hon jobb. I stockholm fanns bara jobb på äldrevård och det tyckte hon inte lockade särskilt mycket, så hon flyttade till Kalmar. Efter några år i Kalmar träffade hon sin nuvarande pojkvän och idag väntar de barn.

Mikaela bodde hemma en ganska kort stund innan hon flyttade till Oslo i Norge. Där bodde hon i en trång etta med många utav sina kompisar. Under några år jobbade hon som servitris på Scandic hotell och som dagisfröken. Hon sparade ihop pengar till en lång jorden-runtresa. När hon kom tillbaka efter resan tog hon jobb som lagerarbetare på ett stort företag. Där arbetade hon sig upp och blev slutligen chef över sin avdelning. På jobbet fick hon många kompisar och det var där hennes nuvarande sambo/fästman också jobbade. De blev tillsammans efter några år i Norge och flyttade ihop. Efter något år beslöt de sig för att flytta hem till Sverige och bodde bland annat i vår källare och på vårat landställe innan de hittade en egen lägenhet. Båda utbildade sig till ekonomer och idag har de en son på 15 månader.

Livet löser sig.

And I just can't believe my first love won't be around





&#¤@£%!!!!!!!!!!!

Åh jag blir så jävla trött på elektronik! Jag har bestämt mig för att köpa mig en iphone 4. Det tog ett bra tag innan jag bestämde mig. Jag har velat fram och tillbaka och beställt, men sedan gått ur. Nu bestämde jag mig. Jag känner verkligen att jag vill ha en. Och så ba GÅR DET INTE!!!



När jag går in på tele2:s hemsida för att köpa iphonen står det "Går inte att beställa just nu. Välkommen åter" Man ba: VAAAAAAAAAAAAAAAAAA??!?!?!??!?
Vadå går inte att beställa? Är den slut eller?? Skriv DET i så fall. "Går inte att betsälla just nu" låter ju som att det är typ fel på internetsidan och därför går det inte just nu. Jag blir så trött på det. Och sedan går jag in på SIBA.se istället och ska ringa dem och se om dem har iphonen. Då kan man bara ringa till kundtjänst över SIBA AB. Alltså ingen enskild butik. OCH DEN KUNDTJÄNSTEN ÖVER SIBA AB HAR INTE ENS ÖPPET PÅ HELGER!!!!!!!!!! #¤%&%¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni vet när man inte kan få något och bara vill ha det mer just därför?
Jag känner att jag totalt tappat mitt jävla tålamod och bara vill ha min jävla iphone här och nu.

FÖR. I. HELVETE.

MMMMM!










God kvälllllll!

Ikväll är det fredag, och den officiellt sista lovdagen på mitt sommarlov(helgdagar räknas inte). Ikväll har jag två toppen-super-bra-fredagserbjudanden. Jag skulle kunna åka hem till Felicia och My och ha en mysig filmkväll. Jag skulle kunna dra ut på krogen och festa loss med Isabelle och company.

Vad gör jag?

Jag bestämde mig för att skita i båda alternativen och ha spa-kväll för mig själv istället! Nu ska det banne mig bli makeover! Eller snarare do-over. Nej, re-newer! Jag ska försnya mig själv. Skrapa bort det gamla sommarslasket och dra ut blomdoftande babylen hud. Haha fyfan vad dålig jag är på försköningar! Jag ska helt enkelt peela hela kroppen, fixa håret, naglarna, basta, bada, mysa och......läsa Kalle Anka.  :)) En hälsokväll! Jag ska göra i ordning lite avokado som snacks och göra ingefärste som ska rensa ut slagg och skit ur blodådrorna.

DETOX!!!!!! Detox är ett jättebra ord för att beskriva min kväll.

Jag återkommer efter mitt spa!

PUSSS PÅ ER/DIG!!!!

Gud!

För två timmar sedan dumpade Mikaela av Maximus och Zorro här på kontoret. Sedan dess har zorro pipit konstant. Jag trodde aldrig jag någonsin skulle vilja göra illa ett djur men  det här är sjuukt! Jag har såklart inte gjort någonting mot Zorro men jag ska inte hymla med att jag tänkt tanken. Haha, jag låter som största psykot.

Maximus har varit totalt omöjlig. Nu äntligen har han börjat lugna ner sig! Jag ska börja ta och jobba lite till nu. Sedan får vi se, vad som ska hända och ske.


På jobbet...

Sitter just nu på kontoret och vilar mina händer efter ett hårt pass med kuverten. Jag har seriöst mjölksyra i högerarmen för att jag sprättat cirka en biljon kuvert. Snart är det dags för mig och min fader att gå på lunch. Är lite sugen på kött och flott men det lär nog bli en sallad. :(

Det är så jäävla tråkigt att jobba. I alla fall med det jag gör just nu. Eller ja, just nu bloggar jag ju, men just idag.

Sjukt kallt är det också. Jag fryser fan ihjäl i mina jävla shorts och t-shirt. Som tur var slängde jag på mig en tröja innan jag drog hemifrån. Annars hade jag nog dött.


Min fina(sajk) arbetsplats. Notera Maja i skyltfönstret som sover med ett tagnentbord som huvudkudde. Mysigt...........



En trött och sur Erica.

God Morgon!

God morgon! Just nu håller jag på att fixa i ordning mig till jobbet. Jag funderar på att ändra mina planer om att jobba till fem, till klockan ett istället. Det är ju så fint väder ute och eftersom detta blir min sista sommarlovsdag så vill jag hellre sola och softa än jobba om jag ska vara ärlig.

Dagens Outfit

Kör lite casual dagen till ära med T-shirt och shorts med cykelbyx-längd.
T-shirt "The beat goes on" Monki REA
Shorts Monki 249(Om jag inte minns fel) :-





Idag kör jag osminkat eftersom det är så fint väder ute att jag ändp kommer svettas bort sminket på nolltid, och dessutom ska jag bara till pappas jobb. Det är ju inte direkt så att man riskerar att möta någon man vill vara sminkad för................................ eller???? :O

Jaja, nog tjatat om detta, nu skall jag gå och äta lite frukost så jag orkar med denna dag.

So Long!

God kväll!

Nu har jag ju precis laddat upp min och Mys finfina musikvideo till "jag vill ha en egen måne". Lägg märke till att jag visar 25 "vårar" med händerna istället för 15. Tyckte det kändes rätt i stundens hetta liksom.

Jag och My i vår fina film

Nu ska jag försöka mig på ett skrivet inlägg som en avbrytare till alla(..eheheh som att det är typ 50 stycken...) vloggar som hamnat på rad. Jag vet inte riktigt varför jag gillar att göra vloggar så mycket. Det är mycket jobbigare än att skriva eftersom man måste redigera och fixa, och jag har aldrig något vettigt att prata om utan det blir mest random shit liksom. Det är nog det att jag tycker att det är så kul hela grejen. Spela in, redigera och fixa. Jag har egentligen aldrig varit särskilt mycket för att skriva. Men nu ska jag försöka uppdatera min blogg mer, för jag tycker faktiskt att det är kul att hålla på med den. Det är bara det att man glömmer ibland liksom.


Jag som bög och My som downie :)

Imorgon ska jag upp i ottan, nämligen klockan sju på morgonen. Jag ska jobba hos pappa klockan 08:00 till cirkus 17:00. Det ska bli... intressant. Det var ett bra tag sedan jag jobbade och - tro det eller ej - så har jag faktiskt mycket att göra nu där i det lilla kontoret på Tallkrogsplan.



Imorgon efter jobbet kanske jag och Isabelle ska på Cosmonova. Jag har aldrig varit där och någon gång ska väl vara den första. Både jag och Isabelle har en förkärlek till hajdokumentärer och vattenliv i allmänhet så vi ska försöka se någon sådan film. Just nu verkar det tyvärr bara finnas dinosauriefilmer i 3d available. Men då får vi ta en sådan i alla fall för jag ska fan ha gått på Cosmonova MINST en gång i mitt arma liv.

Två väldigt osnyggt placerade bilder, men strunt samma.


Men jag skulle kunna gå på dinosauriefilmen av en andledning och han heter Ross Geller! :D Han är ju besatt av dinosaurier så so can I be liksom! Fan vad sajkat det skulle bli om man går ifrån Cosmonova imorgon med ett nytt intresse, slutar skolan och utbildar sig till paleontolog! Vad snopna alla skulle bli. Hahahaha. Nu är jag trött som FJANDINN och ska sova lite gott innan jag ska upp om typ fem timmar och tävla med skrivbordet om vem som kan leka zombie bäst.


PUSS PUSS OCH GODNATT!

Du tror du vet hur allt ska vara.


Vlogggggggg!


RSS 2.0