Stöttning till högstbjudande!

Tyckte den här kommentaren var skön. Den är om inlägget: "N-n-n-nervös?" lite längre ner.


Och tack förresten bästis för dina fina ord <3 Du är snäll och rolig och lite ostig :)

Viewer discretion is advised.

God kväll! Igår var riiiktigt lyckat måste jag säga. Jag och Isabelle partade loss själva och det slutade med att vi befann oss på stureplan med Paradise Hotel Melissa. Haha. Vi hakade på dem en bit och tänkte göra sällskap till White Room men efter ett tag bangade vi av den enkla andledningen att vi var trötta och hungriga. En timme senare befann vi oss på Burger King i Odenplan och sedan tog vi taxi hem till mig EHHE lata tjejer men ändå...

Idag har jag och mamma shoppat loss. Jag har fått en ny morgonrock i sånt där jättelenagosedjur-material. Den känns som att svepa in sig i ett moln ungefär. Fast mysigare. En ny BH, två par trosor och en skjorta plockade jag också med mig hem och det kändes riktigt bra. Lite som en minijulafton. När jag och madre kom hem tittade vi på Ensam Hemma, my favorite christmas movie. Så himla mösig är den <3 Alldeles nyss satt vi och gjorde smycken utav det mamma köpte på Pärlshopen. Idag har helt enkelt varit en riktig mamma+dotterdag!!

En annan viktig grej som köptes var nya ansiktrengöringsprodukter som ska motverka akne, eftersom jag typ har fått världens sämsta hy den senaste veckan, av all stress som jag haft i skolan. Fan alltså. This haz 2 w0rk, annars orkar jag fan inte. Dåligt självförtroende here I come typ. Det finns nämligen två faktorer som kan döda mitt självförtroende totalt och det är (inte i prioriteringsordning):
 1. Bad hair day. Som tur är, kan jag oftast sno ihop det till en tofs/knopp eller vira min halsduk över håret lite.
 2. Finnar, torr hy eller blank hy, eller -värsta fall- alla tre i kombo. Detta är det värsta tycker jag, för det går  inte att dölja med smink, då sminket gör att huden blir fnasig, finnara sticker ju ändå ut även om de har samma färg som resten utav ansiktet och blank hy -då menar jag flottigt blank, inte blank med en lyster- är bara jättejobbigt för då rinner sminket typ av.
Alltså jag har verkligen inte värsta bra hyn i vanliga fall, jag har ju finnar då också men det kan jag accpetera eftersom det är hanterbart, men nu är det helt extremt. Det är typ mount everest. Ursäkta att ni får en sådan detaljerad beskrivning men jag skrev faktiskt en varning i rubriken.

Ikväll blir en hemmakväll för mig. Är bara sugen på att varva ner och kolla på film hela natten.


Nu ska jag gå och umgås mer med min kära mor.


N-n-n-nervös?

Det lyckades. Efter mängder med blod, svett, tårar och X antal crackers med ost, lyckades jag lämna in historiauppgiften i tid. Det var myyycket tack vare min kära syster som hjälpte mig genom denna fruktansvärda process. Det slet lite på våran relation, Mikaela var inte helt nöjd med sin anställning som pluggbiträde och arbetsvillkoren var icke rättvisa enligt henne. Men... det får det vara värt! Jag lyckades i alla fall lämna in den med en hel halvtimme till godo.


HAHA fail på att det ser ut som att jag försöker lifta.

Ikväll blir det utgång. Har shoppat lite nya kläder idag (som belöning för veckans hårda arbete på gården) som behöver invigas. Ska senare möta Isabelle och dra till Color och senare ska Felicia och eventuellt hennes vänner haka på.

Idag har jag också haft redovisning utav talkshowen vi hade som uppgift i svenska. En fruktansvärd upplevelse för mig trots att jag bara hade tre ynka repliker. GUD säger jag bara.
   För att göra en kort historia lång kan jag berätta lite om bakgrunden. Hela klassen blev indelade i grupper om fem under en svenska lektion, och fick i uppgift att skriva manuset till en talkshow som vi sedan skulle spela upp - i aulan. Så fort jag hörde ordet talkshow fick jag en klump i magen som skrek "NOOOOOOOOOOOO!" i slowmotion. Anyway, vi bestämde att vårt program skulle vara anpassad för femtioplussare och vi skrev ett roligt manus. Min roll var att jag skulle vara en tjej som var fruktansvärt ful och rynkig, från början, men som skulle få en makeover i programmet. Min första och längsta replik var "Det började när jag var tjugo år. Det var då jag fick min första rynka. När jag kliver på tunnelbanan flyttar folk flera säten ifrån mig och när jag går ut på gatan börjar barnen gråta." som svar på frågan "Berätta din historia".
   Jag var som sagt redan nervös så fort jag visste att vi skulle göra en talkshow. Men jag blev otroligt lättad när jag såg hur lite jag skulle behöva säga. Jag blev faktiskt riktigt lugn av att veta det. Men så kom domedagen. Idag. Jag kunde knappt sova igår och låg och repeterade min lilla replik. På väg till tunnelbanan kände jag lite halvt ångest, men sedan när jag kom till skolan och träffade min grupp kändes det lite bättre. Fem minuter innan vi skulle göra entré på scenen i aulan fick jag typ panik. Kände mig helt knäsvag och jättestressad. När vi började entrén kändes det helt okej att gå in på scenen. Jag satte mig på stolen och låtsades lyssna på programledarens presentation av programmet. Och sen kom den. Meningen jag fruktat.
"......Berätta din historia! :)"
"...Jaaa du. Var ska man börja...? Hehe... Jo, det startade väl när jag var tjugo år.....
(rösten börjar spricka lite och jag känner hur läpparna börjar rycka) .... Det var då jag fick min första rynka. (Läpparna rycker som fan och rösten blir gråtfärdig) ...när jag går ut på gatan börjar barnen gråta... (GRÅTFÄRDIG RÖST!)....Och när jag åker tunnelbana........(vid det här läget kände jag hur tårarna inte var långt borta).....*sänker huvudet* .....Det är svårt....."
"...EH... jag förstår det. Ja för att gå vidare..."

Jag. höll. seriöst. på. att. börja. gråta.
I. AULAN.

Efter att vi blivit klara med talkshowen skämtade jag till mina övriga gruppmedlemmar om att "jag levde mig typ in i det så mycket så jag nästan började gråta HA-HA-HA!". Dock tror jag inte dom förstod ätt jag seröst höll på att börja gråta. TUR att min roll var typ skriven för att man skulle vara ledsen för annars hade det ju blivit skitpinsamt!
   Skönt liksom. Jag kommer aldrig våga prata inför folk igen. Grejen är att jag är inte nervös för att prata intför folk. Jag är nervös för att se nervös ut. Som att mina händer skakar. Det gör dom nästan jämt. Men det i kombination med att man håller i ett (fladdrande) papper och står inför trettio pers och försöker hålla ett skitointressant tal om amerikanska religionen, ser jättetafatt ut. Och det gör mig nervös. När jag ser nervös ut. Tack vare detta har jag börjat bli nervös på riktigt och nu har mina dumma läppar börjat rycka (sådär som dom gör när man försöker stänga inne gråt).  Och min röst ska vi inte tala om ens, den håller bara inte. Jag blir helt gråtig. Hela jag förvandlas till en gråtande sörja som borde springa hem till mamma och stanna där, typ.


Jaja.... vad ska man göra?

alla bögar städar varje dag.

Imorgon kommer det två killar från antikaffären nere runt hörnet och ska leverera en spegel till oss. Efter kvällens middag skuttade mamma iväg och började städa som tusan samtidigt som hon slängde iväg kommentaren: Vi måste försöka städa lite här hemma för dom ska komma med spegeln imorgon. Och det är ju två bögar så dom lär ju ha fint som faan hemma...



fan alltså.

det ligger liksom en ben&jerry's i min frys och jag kan ju inte äta upp den.





det är nästan så att jag funderar på att offra mitt liv för en tugga. fy satan vad gott det vore.


God dag

Idag är jag hemma. Ska plugga lite mer idag. Hoppas allt löser sig. Jag vet att även om et är jobbigt med plugg nu, kommer jag belönas med lov direkt efteråt, så det känns riktigt bra.

Håller just nu på att laga lite lunch, eller ja, lucnhen håller på att laga sig själv i brödrosten. Det blir Lingongrova med avokado, gräddfil och svart kaviar. Fett fancy.

Mikaela håller just nu på att skriva till mig på fb-chatten angående mitt skolarbete. Hon är så himla snäll som hjälper mig så mycket! <3

Ja nu är det lunchtime. Puss på er  <3

Robot unicorn attack



KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DINA ÖNSKNINGAR UPPFYLLDA

woho

Åh mamma <3 kommer hem med massa godis när jag ska sitta och plugga och dö. <3<3<3

Åh längtar till julen




VIKTIGT ATT LÅTEN SPELAS FÖR FULL EFFEKT, OKEJ GRABS??!?!!!!

Me + You

Hej igen kära vänner. Nu har jag varit en halvduktig kicka. På hela dagen har jag skrivit ett helt A4(applåd!!!) på historian. Men det känns faktiskt ganska bra ändå, det känns som att det kommer gå framåt. Just nu har jag precis gjort en liten läxa och snart är det dags att springa ner och hämta lite sushi för även om klockan bara är halv fem, kurrar magen som tusan. Utöver att sitta och plugga (och kolla facebook då och då EHHHE) så har jag varit en snabb sväng i skolan och diskuterat lite med mina kollegor i Ung Företagande, ätit lunch, druckit oändliga mängder kaffe(faktiskt, jag har fått lite halsbränna utav det), kollat på sista kvarten av smallville, pratat en massa i telefon och varit ute med Maja. En produktiv dag helt enkelt....................

Mamma är borta ikväll hos sin vän Maria. Till och med hon har mer liv än mig(som fått tacka nej till varenda social aktivitet denna vecka och det har fan varit hela TVÅ stycken).

Vet inte om jag har samvete nog att kolla på Desperate Houswifes och Christine och Cougar Town. Antagligen inte, men kommer antagligen göra det ändå... Och sedan blir det att knoppa.

Imorgon börjar jag typ 12, emn jag måste typ gå upp klockan 08:00 för att hinna plugga lite till och sedan gå ut med Maja. Slutar 16.05 imorgon men kommer antagligen skolka sista lektionen för att plugga, precis som jag gjorde idag. Åhhh mitt liv är så trååååkigt........ :((((
Slänger in en bild på mig från en annan "pluggdag" där jag sysselsatte mig med att klä ut mig till min IDOL <3<3<3<3

Kan ni gissa vem? hehehehehe

















Ledtråd: imma tell you ONE TIME.

Tisdag 26 oktober



Hola amigos! Nu har det kommit en stund i mitt liv där jag känner att jag måste ta en seriös paus från mitt ihärdiga(sajkens moster) pluggande. Jag försöker verkligen men barnet inom mig vill bara inte. det är inte helt lätt då va.

Just nu sitter jag och pluggar Historia. Jag ska skriva en rapport om ett land/regions historiska utveckling under 1800- och 1900-talet, samt inkludera lite kommentarer om aktörernas perspektiv på diverse händelser. Så om det är någon här som sitter inne på lite intressant och samhällsinriktad information om Australien är dem välkomna att droppa en liten kommentar i fältet nedan!!!!!1111 Det är så sjukt svårt att leta information tycker jag. Det enda som poppar upp just nu är wikipedia, och det är den enda hemsidan vi absolut inte får använda. Det finns såklart fler hemsidor vi inte bör använda men wikipedia är strängt förbjuden och det är ju konstigt eftersom det bara är där man kan hitta någon jävla information om Australiens historia. Why? DÄRFÖR ATT INGEN ANNAN TYCKER ATT DET ÄR INTRESSANT ATT SKRIVA EN JÄVLA RAPPORT OM OLIKA AKTÖRERS SYN PÅ ETT LANDS HISTORISKA UTVEKLING!!!! THAT'S WHY!
Åh om jag bara kom på ett bra sätt att förvalta mina agressioner gentemot skolan och omvända dem till passion vore det superb! Hmm, ny Ungt Företagande idé månto?????

dagens outfit: synliga BH-band och brottarlinne. finns att köpa på www.backtothe90s.com

Pluggningen går skitdåligt

Dels för att jag är så sjukt trött och irriterad men mest för att jag är så sjukt hungrig. Sitter därför och äter världens godaste, men också världens torraste macka bestående av fetaost på lingongrovabröd. Måste typ ta en klunk vatten efter varje tugga för att överhuvudtaget kunna svälja skiten. Men man får ta vad man har hemma helt enkelt, om magen kurrar. Ska börja ysselsätta mig med att designa vår Logga till vårt UF-företag. Pöss

Vlogg mathafacka


RSS 2.0