Vlogg

Här är då min vlogg. Den läggs in lite sent för videofy strular som fan.

Btw, tack för den thumbnailen, VIDEOFY! :@


Håll i hatten! Ett nytt inlägg!

Känner att det var på tiden med ett nytt inlägg. Eller ja på tiden var det för cirka två och en halv-tre veckor sedan. Tyvärr är detta mest ett "skriva av mig"-inlägg till. Just nu sitter jag på jobbet. Väntar på att golvet ska torka efter att jag noggrant(psych!) moppat det, så jag kan gå in och hämta soppåsar och hela faderuttan som jag, smart som jag är, placerat längst in i lokalen. What can I say? Clever_girl_92 liksom. Har precis fått ett sms från dig. Du berättade att du inte kommer på filmkunskapen på fredag, vilket innebär att jag kommer få spela the shining-tjejen själv, eller med Max. Haha! Det skulle se ut det! :D Usch. Jag fick en klump i magen på grund av det här. Usch hela den här helgen har vart en enda stor klump i magen. Jag vet inte varför, för jag har haft en helt okej bra helg liksom, men ändå känner jag mig björnnödig. 


Att jobba som städerska är, förutom extremt ensamt, ledset, tråkigt och halsbränneframkallande, helt okej. Fast just nu har jag sand i ögonen. Inte riktig badstrandsand utan mera mr. sandmansand. TRÖTTER ELLERR?? Nä, nu tror jag att golvet är helt okej torrt. So Long Min Kära Läsare!

Jag just nu:

bild från www.cleanabout.com


För mycket fritid eller en obotlig stalker?

Facebook. Ersätter eller mildrar det vårat behov av kontakt?


Efter att, lite halvt besatt, kollat hans profil ungefär var fjärde timme inser jag att mitt beteende antagligen är utöver det normala. Det är inga nya saker jag kollar när jag går in på profilen. Jag måste bara in. Jag bläddrar inte igenom några bilder. Det har jag redan gjort tillräckligt. Jag kollar bara loggen. "Bara" loggen. Det jag fiskar efter är information. Vad gör han? Vad tänker han? Vad tycker han är roligt och vad dissar han? Varför är jag så besatt? Är det för att jag inte har något bättre för mig eller tycker jag att hans liv är så fruktansvärt intressant?

 

Egentligen tycker jag faktiskt inte att det är särskilt kul eller spännande att kolla profilen hela tiden. Det är mer som ett beroende. Ett sug. Som att han är nikotinet och profilen är cigaretten. Som att jag vill åt honom, men tar profilen eftersom det tillfredsställer(inte på det snuskiga sättet) mig för en stund tills det är dags för en ny dos.

 

Istället för att kolla profilen denna gång(det har gått ca 4 timmar sedan sist...) beslöt jag mig för att skriva ett blogginlägg för att se om det är ren rastlöshet eller besatthet. Just nu, lutar det faktiskt åt rastlöshet. Jag känner mig ganska nöjd med att blogga istället. PUH! Det känns ganska skönt. Jag kanske borde börja blogga mer helt enkelt.


RSS 2.0